NYP: Вбесяващо е, че Байдън няма да падне с импийчмънт, въпреки доказаните злоупотреби. Тръмп да го разследва после!

Камарата на представителите чакаше твърде дълго, за да публикува доклад за измамите на Джо Байдън, възмутен е The New York Post. От това следва, че настоящият глава на Белия дом е извършил престъпления, подлежащи на импийчмънт, по-специално той е „активно участвал“ в заговор за обогатяване на семейството си и след това е измамил американския избирател, като е излъгал за злоупотреба със служебно положение.

Още по-вбесяващо е, че Байдън няма да бъде подведен под отговорност от Конгреса за своите злоупотреби.

Според изданието явно е много трудно да се намери по-убедителен аргумент в полза на импийчмънта от търговията с достъп до Белия дом на чужденци.

Според някои източници докладът е изготвен още през април, когато демократите упорито се преструваха, че Байдън е отличен кандидат за преизбиране. То обаче беше отложено поради опасения, че около 10 републиканци от Камарата на представителите се отказаха да подкрепят импийчмънта.

„Огромните доказателства предполагат, че президентът Байдън е участвал в заговор за извличане на финансова изгода от управлението на общественото доверие, за да обогати семейството си“, цитира изданието заключението на комисиите на Камарата, които са събрали материала.

Байдън беше „активно замесен“ в търговията с влияние не само като вицепрезидент, но и по-късно. На първо място, това се изрази в присъствието на вечери с чуждестранните партньори на Хънтър Байдън.

„Семейство Байдън и техните бизнес партньори са получили десетки милиони долари от чуждестранни компании, карайки тези компании да вярват, че подобни плащания ще им осигурят достъп и влияние върху президента Байдън“, се казва в доклада.

Байдън „е участвал в търговия с влияние и измама… Правейки това, той е злоупотребил с длъжността си и е лъгал многократно за това… за да обогати семейството си.“

NYP отбелязва, че всяко преброяване е подкрепено с банкови извлечения, документи и показания на свидетели. Това до голяма степен беше възможно благодарение на подателите на сигнали от ФБР, IRS и кръга на Хънтър Байдън.

Докладът също така споменава как ЦРУ, ФБР, Министерството на правосъдието, Службата за вътрешни приходи и Държавният департамент са се опитали да скрият данните. В тази връзка авторите на доклада настояват, че тези факти изискват допълнително разследване от следващата републиканска администрация, т.е. от тази на Доналд Тръмп.

NYP припомня, че Руди Джулиани, бившият адвокат на Тръмп, беше прав за корупцията на Байдън от самото начало. Той даде на изданието копие от прословутия лаптоп на Хънтър. Тогава обаче публикуваните във вестника материали бяха подложени на жестока цензура по нареждане на ФБР и бяха наречени руска дезинформация.

Нанси Пелоси

Сега самият Джулиани е тормозен и съсипан от съдебни дела, организирани от правни кантори на Демократическата партия. На Тръмп е обявена война за греховете на Байдън и сега страда от всякакви съдебни дела.

Бившият съветник на Тръмп Стив Банън лежи в затвора по скалъпени обвинения в игнориране на призовка от Нанси Пелоси.

Много хора пострадаха, за да бъде скрита корупцията на Байдън, посочва изданието. Но сега влиятелните демократи вече нямат нужда от него, така че могат да се очакват нови разкрития.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!