Израелка: Няма никакъв шанс Хамас да преминат оградата ни, ако не им е съдействано отвътре! ВИДЕО

Израелка, сержант от армията им, която е служила на Ивицата Газа обясняваа, че е абсолютно невъзможно нахлуването на силите на Хамас на територията на страната ѝ да се случи без „някой да е съдействал отвътре за това“.

Жената намеква за предателство. Тя е споделила мнението си в социалните мрежи, което бе разпространено в канали в Телеграм. КритичноБГ обръща сериозно внимание, че няма доказателство, че тя наистина е служила на границата с Ивицата Газа.

Ето и пълния текст на казаното от жената:

„Служих като сержант за бойни операции по време на „Нерушимата скала“ в ивицата Газа. Цялата ми служба беше прекарана там. А сега ме слушайте, и то добре: Няма никакъв шанс на света да има такъв подход към оградата, без ние да знаем за това.

Наблюдателите ни са в бункер и двадесет и четири часа не откъсват очи от екрана. През нощта ме събуждаха заради (засечен) гълъб, заради щъркел, който се приближи до оградата, заради хлебарка под оградата – целият сектор слухтеше (буквално – беше ухо).

Как успяха да влязат с трактори, 400 души и никой не им обърна внимание?

Аз се занимавах с това от две години (служила е толкова време), това не може да се случи! Може би има вероятност някой отвътре да е съдействал за това?“

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече