Нови особени снимки на Макрон. Не се прегръща страстно с чернокожи младежи пак, а се прави на Роки. СНИМКА

Най-напред той демонстрира мускулите си в Украйна. Сега Еманюел Макрон отиде още по-далеч, като публикува снимки, на които удря боксова круша с изпъкнали бицепси, за да покаже силата си в действие, пише BBC и публикува снимки на френския президент в спортна зала. 

Фотографът на френския президент публикува две снимки в Инстаграм, дни след като той започна да заема далеч по-ястребска публична позиция срещу Русия. „Не след дълго „Роки“ започна да се налага в социалните мрежи“, пише BBC като намеква, че така са били започнали да наричат Макрон.

Медията коментира и друг аспект, че мнозина са се усъмнили в достоверността на снимките и че вероятно те са били обработвани с програма, като сравнили размера на боксовата круша, големината на бицепсите на френския президент и другите му снимки, на които е видно, че е със значително по-слаби ръце.  Снимките са публикувани по-малко от седмица, след като френският президент предположи, че не е изключено изпращането на западни войски в Украйна.

В реч по френската телевизия миналия четвъртък той предупреди, че Русия се стреми да разшири властта си и няма да спре сега. „Ако оставим Украйна сама, ако оставим Украйна да загуби тази война, тогава със сигурност Русия ще заплаши Молдова, Румъния и Полша„, каза той.

Гаспар Ганцер, известен експерт по връзки с обществеността във Франция, заяви , че президентът искал снимките да покажат, че „той е французин като всеки друг … че е в отлична физическа форма … че иска да се бие„.

Телевизионният оператор CNews го обсипва с още по-големи комплименти: „На двете снимки се вижда държавният глава, готов да се бие, с поглед, вперен в боксовата круша. Сякаш е решен да победи противниците си. Изопнатите от напрежение черти, изпъкналите мускули, стиснатите зъби – президентът прилича на истински воин.“

Френското седмично женско списание Femme Actuelle обрисува по-ласкава гледна точка, заявявайки, че снимките „въздействат силно“ и също се спира на силно изпъкналите бицепси.

КритичноБГ припомня, че друга провокативна фотосесия на Макрон извади от равновесие французите. През октомври 2018 година, губещият рейтинг в допитванията президент, бе засипан с критики заради снимка, на която при посещение на Френските Кариби позира усмихнат между двама младежи, единият от които прави вулгарен жест с пръст. Другият младеж на снимката се оказа бивш обирджия. Макрон се е срещнал с него и с майка му.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!