Николай Марков: Враговете на свободната република ще ни наричат „Ваши Величества“!

„След три часа враговете на свободната република ще ни наричат „Ваши Величества“! Обещах Ви го.“ Това е написал в страницата си във Фейсбук Николай Марков. В този момент вече беше ясно, че партия „Величие“ на която е лидер, минава 4% бариера и ще е в следващото Народно събрание.

Малко по-късно г-н Марков намеква, че резултатът на партията му с Ивелин Михайлов е силно подценен. По думите му, подкретапа от чужбина за „Величие“ варира между 12% и 17%. В същата публикация той описва Бойко Борисов и Делян Пеевски, като лицата на „световната корупция“.

Ето и целия пост без редакторска намеса:

Каква е Истината! Цялата.
Процентите подкрепа за нас от страната и чужбина е между 12-17%. В последните часове на изборния ден в мафиотската ни република ние не се борим за проценти, а как да съхраним подкрепата за нас! Не е честна политическа игра тези проценти да зависят от Пеевски и Борисов, лицата на световната корупция!

Това ще бъде краят на парламентарната демокрация в България, бъдете убедени. Никога повече демокрация!!!
Ние играхме честно! Искаме си нашето, не чуждото.“

Същата нощ г-н Ивелин Михайлов беше тагнат с видео от г-жа Галина Михайлова, в което той и г-н Марков обръщат специално внимание, че БНР не отдават достатъчно приоритет на мащаба на предизборната им кампания. Те поставят въпроса с факта, че заплатите на Националното радио се изплащат от данъците на българите.

В същото видео г-н Ивелин Михайлов се храни вероятно с ядки, но КритичноБГ не може да потвърди вида на храната. По-важното е, че процесът на хранене е набиващ не на очи и на преден план. Това е доста нетипично, като цяло в световния политически етикет. Поне досега!

 

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!