Невролог определи: Байдън беше на стимуланти на дебата

На президента на САЩ Джо Байдън, съдейки по дебатите, проведени с кандидата за президент Доналд Тръмп, му остават не повече от четири-пет години живот, каза гериатричният невролог Валерий Новоселов в интервю за KP.RU. Той добави още, че Байдън е успял да дискутира с опонента си Тръмп благодарение на дълга подготовка и стимуланти. (Гериатрия – наука за болестите на възрастните хора бел.ред.)

Очевидно на Байдън му се дават стимуланти, които повишават вниманието и активността, но действат за много кратко време. В допълнение, те провокират повишаване на кръвното налягане и изблици на агресия „, каза лекарят .

Новоселов обърна внимание и на факта, че в студиото, където се проведе дебатът, е изградена осветителна система по специален начин. Според него тя е давала сигнал на президента на САЩ за необходимостта да бъде включен в дебата.

В същото време гериатърът подчерта, че независимо от резултатите, предстоящите избори могат да бъдат фатални за Байдън.

Американският предприемач Илън Мъск по-рано написа в социалните мрежи, че победителят в последния дебат между Тръмп и Байдън са мемовете. Мъск също повдигна възможността Демократическата партия на САЩ да е започнала да се готви да смени кандидати на изборите.

Източник: News.ru

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!