Фараж: Демократите ще сменят Байдън, но няма да е с Мишел. Причините

Английският политик Найджъл Фараж казва, че демократите в САЩ ще се откажат от Джо Байдън за кандидат за президент преди конгреса на Демократическата партия през юли, защото той явно страда от „старческа деменция“.

Спорът с проблема с паметта на Байдън отново, след като специалният съветник Робърт Хър заключи, че паметта му е толкова слаба, че той „не си спомня кога е бил вицепрезидент, като на първия ден в интервюто забравя кога е приключил мандатът му, а на втория ден в друго интервюто забравя кога е започнал мандатът му„.

Хър също така отбелязва, че Байдън „не си спомня, дори в рамките на няколко години, кога е починал синът му Бо„.

Човекът има старческо слабоумие, казвам го от няколко месеца„, заяви Фараж пред GBNews.

Той има старческо слабоумие, но той не е само лидер на Америка, той е лидер на свободния свят и по време на неговия мандат се случиха много от тези ужасни неща по света… той е напълно неспособен за тази работа„, добави той.

Фараж прогнозира, че Байдън няма да стигне до президентски балотаж срещу Тръмп.

Не мисля, че ще има балотаж между Тръмп и Байдън, мисля, че ще го изхвърлят преди конгреса на демократите през юли, мисля, че той е твърде неудобен„, каза Фараж, като отбеляза, че рейтингът на Байдън спада.

Фараж обърна внимание на факта, че дори поддръжниците на Байдън в медиите вече приемат реалността на неговата умствена некомпетентност след поредната катастрофа на пресконференцията онзи ден. Тогава президентът се разкрещя гневно на репортерите, които му задаваха въпроси за когнитивното му състояние, и заяви, че паметта му е добра, преди да нарече египетския президент Ел-Сиси „президент на Мексико“.

Прессекратерката на Байдън пък се оплете тотално в обясненията си на въпроса, дали е нормално президентът на САЩ да твърди, че е говорил с мъртви политици. Новина за гафа на Жан-Пиер може да прочетете: ТУК

Сега всеки ден се случва нещо, което е буквално криминално, така че не, мисля, че трябва да се отърват от него„, каза Фараж, като същевременно изрази скептицизъм по отношение на перспективата Мишел Обама да бъде избрана за замяна на Байдън.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!