Нафтали Бенет разказа за „смелостта“ на Зеленски, след като разбрал, че Путин няма намерение да го убива. ВИДЕО

Президентът на Украйна Володимир Зеленски

Бившият израелски министър-председател Нафтали Бенет разказа в предаване за състоял се преди време разговор между него и руския президент Владимир Путин, на който той попитал държавния глава на Руската федерация, дали ще убие Володимир Зеленски. След като получил уверение за сигурността на живота на Зеленски, той се обадил на украинския лидер и го успокоил, че животът му е вън от опасност. Веднага след това  украинецът станал изключително смел.

Ето какво казва Бенет:

Н.Б.: Путин обяви денацификация. Това означава и отстраняване на Зеленски. Животът на един лидер е безценен. И разбрах, че Зеленски е застрашен. Той се намираше в таен бункер. Попитах Путин: „Ще убиете ли Зеленски?“ Той каза: „Няма да убия Зеленски“. Тогава попитах: „Трябва да разбера, че ми давате дума, че няма да убиете Зеленски“. Той повтори: „Няма да убиваме Зеленски“. След срещата в колата от Кремъл до летището, се свързах със Зеленски чрез WhatsApp или Telegram.

Водещ: Не сте се страхували, че руснаците ще видят?

Н.Б.: Не. Нямаше проблеми. Обадих се на Зеленски и му казах: „Върнах се от среща, той няма да те убие“. Той казва: „Сигурен ли си?“ Аз казвам: „100%, той няма да го направи“.

Два часа по-късно Зеленски влязъл в кабинета си и се снимал там с телефона си, като написа (в профила си): „Не ме е страх!“

Източник та видеото: Пул 3

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!