На среднощен брифинг ГЕРБ: Мън-мън, ако до утре до 12 ч. мън-мън… Трябва да сме равнопоставени. Мън-мън!

мария габриел

Имаме фундаментални различия с ПП-ДБ с това ГЕРБ да бъде приеман за равнопоставен партньор. Това каза на извънреден брифинг в централата на ГЕРБ Мария Габриел. 

Не станя ясно, защо беше нужно ГЕРБ да дават извънреден брифинг малко ПРЕДИ ПОЛУНОЩ, освен, че вдигат пръст на ПП-ДБ. Журталистите, които отидоха на пресконференцията по никое време се вбесиха от мънкането на представителите на ГЕРБ.

Не стана ясно, какво разбират Габриел и останалите жени от партията на Борисов да са равнопоставени.

Не стана ясно, точно какво искат, освен, че ПП-ДБ не им го дават!

Не стана ясно, защо се гънат!

Не стана ясно с какво ги огъват от ПП-ДБ

От малкото станали ясни неща бе, че Габриел чула много епитети по време на преговорите, но не си е позволила да ги коментира. Тя каза още, че случващото се ще има лош резултат и за нейната кариера в чужбина.

„Дори и днес, виждайки, че има разичия предложихме състава на същото правителство със смяна на премиера…. Това беше отхвърлено…. Оставаме твърди в линията ни с предсатвата ни за управление на страната.“

Чак в края на брифинга Деница Сачева измънка с половин уста, че ако до 12 ч. утре няма договорка с ПП-ДБ се отива на избори! И то след огромно настояване на Соня Колтуклиева от ПИК!

МЪН – МЪН!

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!