Страхил Ангелов: На 5.11 битката не е между партии, а на народа срещу шайка клептократи! Чака ги истинско цунами в София!

Журналистът и политик Страхил Ангелов коментира резултатите от местните избори в София и страната на стената си във Фейсбук.

Ето и целия му коментар:

„Васил Терзиев и ало измамниците, които го издигнаха и го ползват за „дойна крава“ ще загубят София! Преднината на Ухото, която му дадоха „щедрите“ телевизии и социолози се топи и разликата между него и Григорова ще е по-малко от 6% след като бъдат обработени всички протоколи в ЦИК.

На 5 ноември ги чака истинско цунами! Пълно унижение за ГЕРБ и Борисов, който се опита да сдаде властта на шепа търгаши и някакъв милионер безпътник.

Днес ще наддат голям вой за миличките им машинки и ще направят всички възможни внушения, че за балотажа в столицата им трябват много, ама много спешно.

ППДБ, коалицията мандатоносител на сглобката, губят навсякъде – спред мен няма да вземат нито един областен град! След като падне и София това правителство и въобще т.нар. „добри сили“ губят легитимност и Денков трябва моментално да си ходи – обратно в мрака, от където е излезнал! След балотажа следва оставка и предсрочни парламентарни избори. Тази власт няма да може да запази настоящият си безумен формат.

На 5-ти ноември битката не е между партии, а на народа срещу шайка клептократи, които по безпардонен и арогантен начин се опитват да купят градът ни! Това ще е истинска промяна без накачулени политици с изтекъл срок на годност.

Браво софиянци! А ти Кирчо, шарлатанино, спри да стрижеш Васко десето, продължавайки да го лъжете, че ще става кмет – няма да стане, ще си ходи в къщи на 5-ти, а вие на островите или по-добре в Курило! Обличайте водолазните костюми!

 

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече