Мрежата по света гръмна от подигравки за гафа на Байдън – ЛАВИНА от карикатури и колажи. СНИМКИ и ВИДЕО

След феноменалния гаф на президента на САЩ Джо Байдън, който на срещата на НАТО представи украинския си колега с изтекъл мандат Зеленски, като „Президента Путин“ мрежата завря от подигравки. Конфузите на държавния глава на Америка не стигнаха само дотук. Впоследствие Байдън допусна нов лапсус и обърка Камала Харис с Доналд Тръмп.

Той заяви, че не би избрал Доналд Тръмп за вицепрезидент, ако не бил сигурен, че тя ще бъде подходяща за президент, очевидно визирайки Камала Харис.

В Туитър, Фейсбук и Телеграм веднага бяха публикувани мнения на политици, журналисти и обикновени потребители, които жестоко подиграват лидера на САЩ.

Американският журналист Ноулс написа: Основният ми извод от тази пресконференция е, че президентът Байдън и вицепрезидентът Тръмп свършиха забележителна работа в подкрепа на украинския президент Путин.

Самият Тръмп коментира саркастично: „Кривият Джо започва пресконференцията си с думите: „Не бих избрал вицепрезидента Тръмп за вицепрезидент. . . Страхотна работа, Джо!“

На един от колажите Зеленски се ръкува с вицепрезидента на САЩ Камала Харис и казва: Приятно ми е да се запозная с Вас, вицепрезидент Тръмп, на което Харис му отговаря: Приятно ми е да се запозная с Вас президент Путин. 

На друг колаж пресаташето на Джо Байдън Карин Жан – Пиер, която редовно отнася скандали в Белия дом, заради гафовете на шефа си и се чуди как да го защити е изобразена, че си налива уиски, за да удави мъката си след фиаското на Байдън.  

Както вече писахме, милиардерът Илон Мъск се съгласи с коментар „100%“ с мнение на потребител в Х, бившата мрежа Туитър, който в поста си се чудеше, как изобщо Байдън е станал президент на САЩ. 

На друг колаж лидерите на Русия – Владимир Путин, на Китай – Си Дзинпин, на Саудитска Арабия – Мохамед бин Салман и на Северна Корея – Ким Чен Ун се заливат от смях, след гафа като в началото очакват Байдън да го направи.

Коментарите на различни американски анализатори са направо убийствени.

Но един от клиповете е особено находчив. На него, в момента в който Байдън обявява Путин за президент на Украйна, руският лидер Путин излиза иззат Зеленски засмян и го избутва, за да заеме място на трибуната:

Както е добре известно, много често политиците от Запада твърдят, че Русия се намесва в политиката им. Най-често това се случва при пореден техен провал. Редовното оправдание е, че за това е отговорна „дългата ръка на Кремъл“, или е налице намеса от „руски хакери“. В този случай руски колаж изобразява отново пресаташето на Байдън Карин Жан-Пиер, която казва: „Ние много се надяваме, че руснаците ще се намесят в нашите избори и да внесат ред“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!