Може да няма сглобка, но поне Лена е рахат. Откриха луксозния ѝ джип

от Лазар Лазаров
Лена Бориславова

Откраднатият автомобил на бившия народен представител от „Продължаваме промяната“ Лена Бориславова е намерен, съобщава БТВ.

Колата е била изоставена в нива, близо до жилищна сграда в столичен квартал. Предстои снемането на отпечатъци от автомобила, като автокрадците са се опитали да заличат следите си.  В момента на място тече оглед.

Сред оперативно заподозрените за кражбата на луксозния джип Тoyota RAV4 на бившия депутат от ПП е автокрадец с прякор Софиянеца.

Както съобщи Критично на 21 март,   колата на Бориславова е задигната късно вечерта на 19 март, като автомобилът е бил паркиран в столичния квартал „Лагера“.

Сигналът е подаден лично от съпругът на Лена Бориславова Мирослав Иванов.

Малко преди да роди дъщеричката си, Деа, Бориславова се мести със съпруга си Мирослав да живеят в скъп апартамент на жълтите павета. Според правилата за зоните на паркиране в София, на семейството се полага безплатна синя зона около домът им.

Явно в тази зона попада и паркингът на храм „Св. Александър Невски“.

Автомобилът на Бориславова често е единствената кола, която остава паркирана там. Без други коли наоколо, тя привлича лесно вниманието на автокрадците, които очевидно са й хвърлили око и в крайна сметка са я задигнали.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!