Медведев за САЩ: Банда цинични твари!

от Лазар Лазаров

Русия ще бъде готова да обсъди със САЩ нов Договор за ограничаване на стратегическите настъпателни оръжия (СТАРТ) само ако Вашингтон спре доставките на оръжия за Киев и блокира приемането му в НАТО. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, предаде ТАСС

„Американците продължават да смятат всички за пълни идиоти. Представете си, че нацистка Германия по време на Втората световна война се беше обърнала към СССР с предложение да се постави на отделна преговорна писта въпросът за ограничаване на производството на каквото и да е оръжие (танкове, самолети или катюши БМ-13). Например, да ограничим производството им. Абсурд, безумие, бълнуване на луд?“ – написа той в канала си в Telegram.

САЩ, продължи Медведев, съвсем сериозно предлагат Русия да преговаря по въпроса за нов договор за съкращаване на стратегическите нападателни оръжия.

„Ще снабдяваме неонацистите с всякакви видове оръжия, включително ракети и самолети с голям обсег, и ще обсъдим с вас новия договор СТАРТ. Каква банда цинични твари! Не, това е възможно само след отказа им да доставят оръжие на режима на Бандера и блокирането на приемането му в НАТО“, подчерта заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

В противен случай, отбеляза той, всичко би трябвало да се развие по съвсем различен сценарий, така че „както през 50-60-те години на ХХ век в САЩ настъпи пълна психоза с изграждането на бункери от руски бомби и ракети по цялата територия“.

„Нека целият им елит се разтревожи! Нека треперят и се тресат, гниди! И нека някои от тях се хвърлят през прозореца с думите: „The russians are comming!“ („Руснаците идват!“) Както направи бившият министър на отбраната на САЩ Джеймс Форестол на 22 май 1949 г., докато беше в психиатрична клиника“, заключи Медведев.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!