Медведев за отлагането на президентските избори в Украйна и „истерията на кокаиновия клоун“

Заместник-председателят на Съветa за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев заяви в канал си в Telegram, че отлагането на президентските избори в Украйна може да се дължи на факта, че „могат да излязат наяве нови случаи на безобразни кражби и Володимир Зеленски иска да управлява всички средства индивидуално„, предаде ТАСС.

Това е всичко. Маските най-накрая паднаха. Радата отмени президентските избори. В крайна сметка, докато се води война до последния украинец няма избори, има Зеленски. И обратното, изборите за него са безславен край, защото има вероятност:

Зеленски по време на актьорската си кариера

1. Вероятна появата на конкуренти, което е изключително опасно в условията на провал на „контраофанзивата“ с общия брой на жертвите.

2. Ще бъдат разкрити нови случаи на незаконна кражба с кръв.

3. Чуждестранните спонсори ще започнат да слагат яйцата си в различни кошници и ще търсят всички пари, а (той) иска да бъдат разпределени от него.

Оттук и истерията на кокаиновия клоун с отказа да се избере президент на страна 404.

Въпреки това има и добро, без добро. В крайна сметка няма да има нито „президент“ в такава „Украйна“, нито „Украйна“ за такъв „президент“, пише Медведев.

Анастасия Гешева за причините за „набиване канчето на Зеля и Украйна“

Източник: Фокус

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!