Медведев: Вече никакви преговори НЯМА ДА ИМА до пълния разгром на врага!

Зам.-председателят на Съвета за сигурност на Русия и бивш президент на страната Дмитрий Медведев публикува пост в канала си в Телеграм, в който е категоричен, че преговори за мир с Украйна вече не може да има!

Причина за решението на Русия да сложи кръст на възможността за уреждане на конфликта по мирен дипломатически път е военното нахлуване на Украйна в руска територия. Следящите изявленията на Медведев ще разпознаят в този пост значително по-голяма категоричност, отвъд характерната агресия в думите му.

Превод на целия текст без съкращения и редакторска намеса

Според мен в последно време съществуваше една опасност, макар и теоретично – преговорния капан, в който страната ни можеше да попадне при определено стечение на обстоятелствата. А именно – предложените от международната общност и наложени на киевския режим ненужни преждевременни мирни преговори. С неясни перспективи и последици.

След като неонацистите извършиха терористичен акт в Курската област, всичко си дойде на мястото. Приключиха дрънканията на неоторизираните посредници по темата прекрасен свят. Сега всички разбират всичко, дори и да не го казват на глас.

Разбират, че вече НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ НЯМА ДА ИМА ДО ПЪЛНИЯ РАЗГРОМ НА ВРАГА! 

Така че нека гадината с противно лице и разрошена белезникава коса от страната, в която се подготвяше терористичната операция, да не ѝ се радва (вероятно говори за Борис Джонсън, бел. Критично).

Страната му е направила много по-лошо с подопечната им територията б. Украйна: ще има значително повече безсмислени разходи, значително повече повредена военна техника и радикално повече гробове.

А сега нека нещастните украински крепостници сладострастно целуват за това кървавите ръце на издевателстващите с тях некрофили – техните англосаксонски господари“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Лари Джонсън: Руската мечка вече е събудена и много разгневена. Край с преговорите. Само безусловна капитулация на Украйна

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!