Медведев: Трябва хирургически да изрежем тумора на фашизма, който е направил 80 годишни метастази

Русия ще трябва да победи възраждащия се фашизъм и да създаде нов съюз за борба с глобалния тероризъм. Това заяви заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев на въпрос от ТАСС.

„Отново ще трябва да създадем съюз в борбата със световния тероризъм. С общите ни сили да извършим хирургическа операция, за да избавим завинаги света от фашизма като раков тумор, който е направил метастази след 80 години.

Да завършим с окончателна победа делото, което нашите деди започнаха по бойните полета на Великата отечествена война и Втората световна война“, каза той.

Само преди два дни, както писа КритичноБГ, Медведев заплаши Полша, заради желанието ѝ да разположи ядрено оръжие на територията си:

“Полският аналог на странното чудновато същество, наречено Блинкен (държавният секретар на САЩ), с много по-звучната фамилия Сикорски, очевидно е решил да сплаши собствените си господари.” Това пише в профила си в Х, бивш Туитър зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев.

“Той заяви: „Американците казаха на руснаците, че ако взривите ядрени оръжия, дори и да не убият никого, ние ще ударим всичките ви позиции в Украйна с конвенционални оръжия, ще ги унищожим всичките“, допълва Медведев и уточнява:

Първо, янките досега не са казали нищо подобно, защото са по-предпазливи от поляците.

Второ, американското поражение от нашите цели означава начало на световна война и един външен министър, дори на страна като Полша, трябва да осъзнае това.

И на трето място, като се има предвид, че друг поляк, Дуда, наскоро обяви желанието си да разположи ядрени оръжия в Полша, Варшава няма да остане настрана и със сигурност ще получи своя дял радиоактивна пепел.

Това ли е, което наистина искате?

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!