Медведев: Терористичната по същност украинска държава трябва да бъде унищожена до основи. Пепел да не остане

Зам.-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев публикува изключително остър пост в своя Телеграм канал, в който казва, че страната му няма да спре войната, докато напълно не ликвидира бандеровския режим в Киев. Той е категоричен: „Ние не трябва да спираме (войната), докато напълно не демонтираме настоящата терористична по своята същност украинска държава. Тя трябва да бъде унищожена до основи. Или по-скоро така, че от нея да не остане дори пепел. Така че тази мерзост никога и при никакви обстоятелства да не може да се възроди.“

 

Ето и целия пост на Медведев:

Поражението на Запада на украинския фронт е неизбежно.

И нека техните лидери, които са забравили за собствените си граждани, да си крещят един на друг, че ще подкрепят огризките от Украйна с оръжие и пари толкова дълго, колкото е необходимо. Ще обучават войници за киевския месокомбинат, ще възстановяват руините на загиващата икономика на бандеровския режим. Ще запазят безумните санкции срещу Русия. Това няма да помогне. Защо?

За тях това е чужда война, в която загиват чужди за тях хора. Западът не ги съжалява и никога няма да премине отвъд точката, в която това става твърде вредно за интересите му. Независимо колко плаче на срещите си на върха и в ООН, чуждата война рано или късно става скучна, скъпа и без значение.

Но за нас това е трагедия, в която участва нашият народ. Това е екзистенциален конфликт. Война за самосъхранение. Или те, или ние.

Това ще отнеме известно време. Западните сили ще се променят, техните елити ще се уморят и ще молят за преговори и замразяване на конфликта. Всяко контранастъпление ще бъде изчерпано. Те ще възпяват мъртвите, ще ближат раните си.

Но ние не трябва да спираме, докато напълно не демонтираме настоящата терористична по своята същност украинска държава. Тя трябва да бъде унищожена до основи. Или по-скоро така, че от нея да не остане дори пепел. Така че тази мерзост никога и при никакви обстоятелства да не може да се възроди.

Ако за това са необходими години или дори десетилетия, така да бъде. Нямаме избор: или ще унищожим техния враждебен политически режим, или колективният Запад в крайна сметка ще разкъса Русия. И в този случай той ще загине заедно с нас.

Никой не иска това.

Затова единственият начин е – пълно ликвидиране на държавната машина на враждебната страна и абсолютни гаранции за лоялност за в бъдеще.

Те могат да бъдат дадени само чрез контрола на Русия върху всичко, което се случва и ще се случва на територията на бившата бандеровска държава.

И ние ще го постигнем!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!