Медведев се подигра на Англия, че щяла да подкрепя Украйна 100 г.: Вие не потъвате ли?

Зам.-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитирий Медведев не остана длъжен на Великобритания, която по-рано се зарече да подкрепя Украйна през следващите сто години. Въпросното уверение към Киев бе дадено от външния министър на Обединеното кралство Дейвид Лами, който е на посещение в Украйна на среща с президента ѝ с изтекъл срок Владимир Зеленски.

Английският Гардиън съобще, че вчера британското правителство е взело решение да даде правото на Киев да удря Русия с далекобойните ѝ ракети дълбоко в руска територия.

Медведев е категоричен, че дипломат №1 на Острова лъже. Причината за това според него е, че надали Украйна ще съществува след 25 години.

Изявлението си той направи в ироничен пост, който публикува в профила си в Х, бившата социална мрежа Туитър.

На следващо място той поставя под въпрос и бъдещето на Обединеното кралство. Вероятно Медведев се позовава на апокалиптичните прогнози на еколозите, които предупреждават, че нивото на световния океан се покачва, което поставя под въпрос бъдещето на островните държави, каквато е и Великобритания.

Дмитрий Медведев добавя още, че собствената му страна Русия, би помогнала в „потъването“ на Великобритания с хиперзвукови ракети.

Ето и целия пост на Дмитрий Медведев без редакторска намеса:

„Британският външен министър Дейвид Лами обеща на Украйна 100 години подкрепа. 1) Той лъже. 2) Така наречената Украйна няма да издържи и четвърт от това време.

3) Островът, наречен Великобритания, вероятно ще потъне през следващите няколко години. Нашите хиперзвукови ракети ще помогнат, ако се наложи“.

В края на своя пост Дмитрий Медведев е поставил икона, която символизира смях.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!