Медведев отговори на Зеленски, че Русия стои зад Хамас: С наркомани не се говори на езика на разума

Зам.-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев коментира думи на украинския президент Володимир Зеленски, че страната му стои зад движението Хамас. По думите на руския политик, „с наркомани е безсмислено да се говори“.

Ето и целия му коментар:

„Зеленски заяви, че Русия стои зад движението Хамас.

Володимир Зеленски, президент на Украйна

Безсмислено е да се говори с наркомани на езика на разума, да се призовават да използват мозъците си. Те не съществуват, изгорели са под въздействието на белия прашец.

Затова трябва да отговорим по следния начин: ИДИЛ (Ислямска държава – организация, забранена в Русия) е традиционен партньор на украинския режим, изпълняващ терористичните си задачи по цялата планета. Украинските власти признават близостта на позициите на бандеровската идеология и идеологията на ИДИЛ.

ИДИЛ редовно получава големи спонсорства от кликата на Зеленски, както и различни оръжия, откраднати от укронацистите от доставките на НАТО. Членовете на ИДИЛ имат тайни сметки в украински банки и тайно купуват украинска собственост.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече