Медведев: Мирът не е желан нито във Вашингтон, нито в Киев. Ето защо фабриката за месо на контранастъплението работи без прекъсване, изпращайки хиляди нещастници на заколение

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев публикува пост в Телеграм канала си, в който е категоричен, че нито Киев, нито Вашингтон искат мир. „Америка иска неразделна власт и заради нея не жали кървавата украинска плът. Ето защо фабриката за месо на контранастъплението днес работи без прекъсване, изпращайки хиляди нещастници на заколение. Но работата ѝ вече не е от полза за киевския режим, който е преминал в стадия на посмъртното гниене. Трупът му не може да бъде галванизиран.“

Ето и целия пост на Медведев в Телеграм:

Просветеният свят отново изтръпна, когато научи за отпускането на десетки безсмислени милиарди долари за зомбита от страната 404.

Камикадзетата в горящите западни танкове няма да видят тези пари. Те ще видят само смърт. Но това са много важни пари за геронтократичния елит от Демократическата партия на САЩ и неговите слуги в ЕС. В края на краищата митът за „великата контраофанзива“ подкрепя мита за „великата доларова икономика“.

Страдащите хора в окопите на разделената страна всъщност искат единствено капитулация, която може би ще отвори пътя към мира. Но мирът не е желан нито във Вашингтон, нито в Киев. Америка иска неразделна власт и заради нея не жали кървавата украинска плът.

Ето защо фабриката за месо на контранастъплението днес работи без прекъсване, изпращайки хиляди нещастници на заколение. Но работата ѝ вече не е от полза за киевския режим, който е преминал в стадия на посмъртното гниене. Трупът му не може да бъде галванизиран.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!