Медведев обясни, защо на Русия й предстои благополучие и победа във войната

от Лазар Лазаров

Русия разполага с всичко необходимо за победа и благополучен живот. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, предаде Известия.

„Имаме всичко, от което се нуждаем: технологичен потенциал, работен опит, устойчивост и сила, вярност към Отечеството, дълбока историческа памет и грамотно поставени цели. Победата ще бъде наша!“ — написа той на официалната страница в социалната мрежа „ВКонтакте“.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия отбеляза и потенциала на военното производство в страната.

„Нашите фабрики днес произвеждат страхотни оръжия. Такива, от които треперят враговете ни. В същото време ние произвеждаме оръжия не вместо, а заедно с всичко, от което страната ни се нуждае за благополучен живот“, заяви политикът.

В посланието си той също поздрави руснаците за Деня на пролетта и труда.

По-рано на 28 април говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия ще спечели спецоперацията в Украйна. Той отбеляза, че динамиката на ситуацията на фронта показва, че изходът е предизвестен. В същия ден Песков посочи нарастващата паника от украинска страна на фронта. Той подчерта, че е важно да се запази тази инерция и да не се спира в постигането на целите на спецоперацията.

Ден преди това, на 27 април, главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна Александър Сирски говори за тежката ситуация на фронта за украинската армия. Той заяви, че украинската армия се нуждае от боеприпаси, оръжие и военна техника.

Критично припомня, че по-рано Медведев заяви, че Руската федерация унищожава новите фашисти на бойните полета и отблъсква атаките на онези, които искат да подменят историята със „зли лъжи“, очерняйки истинските герои.

Преди това Медведев заяви, че се надява в САЩ да избухне нова гражданска война заради „русофобското“ им решение да предоставят повече помощ на Украйна. 

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!