Медведев каза, кои са се превърнали отново в заклети врагове на Русия

Медведев

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, коментира разговора на германски офицери за атаките на Кримския мост. Той е категоричен, че „германците отново са се превърнали в заклети врагове“ на Русия.

„В края на краищата нашите вечни противници – германците – отново се превърнаха в заклети врагове“, написа той в канала си в Telegram.

„Вижте с какво внимание и в какви подробности фрицовете обсъждат атаки на наша територия с ракети с голям обсег, избират цели за поразяване и най-вероятните начини за нанасяне на максимални щети на нашата родина и нашия народ. Без да забравяме използването на фалшива реторика за неучастието на Германия в конфликта.”

В същото време политикът цитира стихотворение на Константин Симонов, написано през 1942 г. „Убий го!“ за борбата с фашистите. Според Медведев няма по-добър поет, който да говори на тази тема. Самият той цитира „призива на Великата отечествена война, който отново стана актуален: Смърт на нацистките окупатори!“

Ето и превод на коентара му:

В края на краищата нашите вечни противници – германците – отново се превърнаха в заклети врагове. Вижте колко внимателно и подробно фрицовете обсъждат ударите по нашата територия с помощта на ракети с далечен обсег, подбират целите и най-вероятните начини за нанасяне на максимални щети на родината и народа ни. Да не забравяме и използването на фалшива реторика за неучастието на Германия в конфликта.

Кой би могъл да си представи това до неотдавна?
Как да реагираме на това по дипломатически път?
Не знам…
/Следва стихотворението/

Източници: Труд и Телеграм

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!