Медведев: Интифадата ще продължи вечно. Църквата ще се възроди, но чрез кръвта и страданията на гражданската война

Зам.-председателят на Съвета за Сигурност на Русия Дмитрий Медведев коментира в своя канал в Телеграм ударената църква в Газа и жертвите под отломките ѝ, забраната на Украинската православна църква и,  че министърът на вътрешните работи на Франция осъди известен футболист за публикации в подкрепа на Палестина.

Ето и поста му:

„Ръководеният от САЩ свят продължава да се плъзга към най-дълбоката пропаст. Взимат се решения, които ясно показват не само необратимото психическо разстройство на техните носители, но и загубата на остатъците от съвест. Решения, значими и малки, но крещущо показващи заболяване на цялото общество.

1. Байдън нарече „разумна инвестиция“ парите да бъдат похарчени за смъртта на други хора далеч от Съединените щати. Става дума за закупуване на допълнителни оръжия за Украйна и Израел на стойност десетки милиарди.
2. Режимът в Киев реши да забрани Уукраинската Православна Църква, откъсвайки православните от люлката на Църквата-майка.
3. Министърът на вътрешните работи на Франция осъди известен футболист за публикации в подкрепа на Палестина.

Новините са различни, но те показват ускореното гниене на самата тъкан на западното общество.

Инвестирането в смъртта на ненужни хора е „разумно и добро“. Губиш чак думите. Това е отвъд доброто и злото. И това не е само деменцията на стария глупак, а цялата философия на техния държавен живот през вековете.

Забраната на изконната църква в Малоросия е мръсна политика, гъсто примесена с кокаин и сатанизъм. В края на краищата Зеленски не е просто дегенерат без семейство и без род. Не е просто манкурт (манкурт в езика на някои средноазиатски народи означава глупав, тъп, безсловесен, покорен роб. Манкуртът е зомби изпълняващо безпрекословно чужди заповеди, б.ред), който е забравил както собствената си, така и чуждата история. Той е клоун-Франкенщайн, разтърсван от жажда за власт, създаден за забавление на клиентите си и готов да им даде не само тялото си за плътски удоволствия, но и да унищожи християнството в родната си страна.

И третото. Излизането извън рамките на идеологическото течение вече е пряко наказуемо на Запад. Изразяването на съболезнования на израелците е разрешено, но не и на палестинците. Те не трябва да бъдат съжалявани. Там всички са терористи и ги оставяме да умират с хиляди. Децата, жените и възрастните хора са просто излишни.

Резултатът от подобни твърдения е очевиден.

Интифадата ще продължи вечно.

Църквата ще се възроди, но чрез кръвта и страданията на гражданската война.

А количеството доставени оръжия рано или късно ще се превърнат в качество. Осколъчните,  запалителните, възпламенителните и обемните детонационни заряди ще се превърнат в заряд за ядрени.“ 

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече