Медведев даде списък на градовете в Европа и САЩ, които Русия ще удари при ядрена война

ядрен взрив

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Опитите да се върне Русия към границите от 1991 г. ще доведат до глобална война със западните страни. В този случай Русия „с целия си стратегически арсенал“ ще удари Киев, Берлин, Лондон, Вашингтон и други градове, които „отдавна са включени в летателните цели на ядрената триада“. Това написа в своя Telegram канал зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

Ето и превод на целия му коментар:

Преди време написах тук, в моя TG-канал: „Една ядрена сила не може да загуби война„. Веднага изскочиха сополивите англо-американски подлизурковци, които крещяха: „Не, изобщо не е така, дори САЩ са губили войни“.

Това е откровена лъжа. Не говорех за Виетнам, Афганистан или десетките други места, в които американците са водили колониални завоевателни войни. Пишех за историческите войни, в които се защитава едно отечество. Вашата земя, вашият народ, вашите ценности. Това е видът война, която ядрените сили никога и с никого не са губили.

Защо отново пиша за това? Чета думите на разни писториуси и шапсове (визира министрите на отбраната на Германия и Великобритания) и си мисля: наистина ли са такива кретени, или се преструват на такива? „Светът не може да си позволи руска победа в тази война.“ Как така? Ето как.

Добре. Да си представим за момент, че Русия е загубила, а „Украйна и нейните съюзници“ са спечелили. Каква за нашите врагове – неонацистите с техните западни спонсори – би била тази победа? Ами, както многократно е казвано, връщане към границите от 1991 г. Тоест пряк и необратим крах на сегашната Русия, която по конституция включва новите територии. А след това и яростна гражданска война с окончателното изчезване на страната ни от картата на света. Десетки милиони жертви. Смърт на нашето бъдеще. Крахът на всичко в света.

И сега основният въпрос: наистина ли тези идиоти вярват, че народът на Русия ще преглътне подобно разделение на страната си? Че всички ние ще мислим по следния начин: „Е, уви, случи се. Те спечелиха. Сегашна Русия изчезна. Жалко е, разбира се, но трябва да продължим да живеем в една разпадаща се, умираща страна, защото една ядрена война е много по-страшна за нас от смъртта на нашите близки, на нашите деца, на нашата Русия…“? И че ръководството на държавата начело с Върховния главнокомандващ на въоръжените сили на Руската федерация в такъв случай ще им подаде ръка, за да вземат тези най-трудни решения?

Ще бъде съвсем различно. Разпадането на Русия ще има много по-страшни последици, отколкото резултатите от една обикновена, дори и продължителна война. Защото опитите да се върне Русия в границите от 1991 г. ще доведат само до едно. Към глобална война със западните страни с прилагане на целия стратегически арсенал на нашата държава. По Киев, Берлин, Лондон, Вашингтон. Върху всички други красиви исторически места, които отдавна са включени в целите на нашата ядрена триада.

Ще имаме ли куража да го направим? Ако на карта е заложено изчезването на хилядолетната държава, нашата велика Родина, и жертвите, дадени от руския народ през вековете, се окажат напразни?

Дмитрий Медведев, зам.-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!