Майтапчиите Вован и Лексус метнаха и Мелони. Признала си, че мнозина били уморени от Украйна

Италианският премиер Джорджия Мелони призна, че украинската контраофанзива не е донесла фундаментални промени, но също така показа умора от конфликта. Политикът заяви това в разговор с Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Lexus), както се съобщава в канала на шегаджиите Telegram, пише Газута.ру

Руските майтапчии Вован и Лексус

„Виждам, че мнозина са уморени. Ако кажем истината, тогава може би сме близо до момента, в който всички ще разберат, че имаме нужда от изход“, отбеляза политикът, отговаряйки на въпрос на руски шегаджии, представили се за високопоставени африкански служители.

Мелони признава, че имала „някои мисли“ относно справянето с положението. Според италианския премиер тя просто чакала подходящия момент, за да представи своите идеи.

Политикът подчерта, че контранастъплението на Украйна „не върви според очакванията“; от началото „нищо не се е променило фундаментално“, включително съдбата на конфликта.

Мелони припомни, че конфронтацията може да продължи много години, ако не се направи опит за намиране на решение.

В средата на октомври Финландия започна да разследва шегата на Вован и Лексус с външния министър на страната Валтонен.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече