Мъск в яростна защита на Карлсън за интервюто му с Путин. Зове за арести

Американският предприемач и милиардер Илон Мъск призова за арест на всички, които изпращат заплахи към журналиста Тъкър Карлсън. За това той писа в социалната мрежа X (бивш Twitter) във вторник, 6 февруари.

Бизнесменът остави коментар под публикация на блогъра Иън Майлс Чонг, който нарече онези, които открито изразяват агресия срещу Карлсон заради посещението му в Русия, „отмъстителни създания“.

Той също така препоръча на журналиста да внимава – голям брой американски политици и представители на медиите вече призоваха Карлсон да бъде арестуван заради позицията, която зае.

Арестувайте тези, които призовават за ареста му!“ – коментира Мъск.

В същото време самият Мъск публикува отново обръщението на Карлсън на своята страница, в което той обяви интервю с руския президент Владимир Путин.

Повече по темата може да прочетете тук: Тъкър Карлсън с подробности за интервюто си с Путин. ВИДЕО

Според Карлсън повечето американци все още остават в неведение за конфликта в Украйна и не разбират събитията, които се случват в региона, което го накара да интервюира руския лидер. Той също така каза, че Белият дом вече се е опитал да саботира интервюто два пъти, последният от които беше миналия месец.

След публикуването на съобщението в разговор с Известия американският журналист се пошегува за предстоящото интервю, като каза, че не е чувал нищо за Владимир Путин , а също така призна, че е очарован от архитектурата на Москва и би искал да посети Сибир и Санкт Петербург.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!