Марджъри Тейлър-Грийн: ФБР на Байдън е дала зелена светлина ДА БЪДЕ УБИТ ТРЪМП!

Американската конгресменка Марджъри Тейлър-Грийн заговори за план за убийство на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Новината тя съобщи в личния си профил в социалната мрежа „Х“ – бившият Туитър.

„Уверих се, че той знае. Министерството на правосъдието и ФБР на Байдън са планирали убийството на президента Тръмп и са дали зелена светлина“, съобщава бомбастичната новина Марджъри Тейлър-Грийн.

Конгресменката пита окще, дали всички са разбрали това и припомня, че се опитала да свали спикера на Камарата на представителите:

Дали всички вече са го разбрали??? !!!! Какво ще направят републиканците по този въпрос? Опитах се да сваля нашия председател (на Камарата на представителите), който финансираше правосъдния отдел и ФБР на Байдън, но демократите го спряха.

КритичноБГ припомня, че Марджъри Тейлър-Грийн е един от най-ярките критици на Джо Байдън.

На 26.08.2023 г. тя призова: Конгресът на САЩ трябва да започне разследване за импийчмънт на президента на САЩ Джо Байдън.

„Трябва да започнем разследване за импийчмънт веднага след като Конгресът се събере отново през септември“, написа тя в социалната мрежа X (бивш Twitter). Така конгресменката коментира изявлението на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Шокин в ефира на Fox News, че ръководителят на Белия дом е замесен в корупция.

На 21 юли членът на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн разкри, че резолюцията за импийчмънт на Байдън е станала най-популярният документ на уебсайта на Конгреса на САЩ. Тя намира за възмутително, че твърденията ѝ за престъпна дейност от президента на САЩ са останали без внимание.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!