Макрон отново цъфна в компания на полуголи мъже. СНИМКА

„В разгара на Олимпийските игри и в момент, когато страната още няма правителство, президентът реши да излезе в отпуск“. Това е първото изречение на статията в списание Voici, което днес публикува снимки на щастливия държавен глава на Франция Еманюел Макрон, който се наслаждава на слънцето в Южна Франция и се любува на лодка. Кадрите показват, че се боричка с други мъже. Всъщност на кадрите не се забелязва жена. 

„Voici“ гледа много иронично на снимките, като го критикува под една от тях, че вместо да върши президентските си задължения в крайна сметка Макрон е избрал да се разходи с лодка и да играе судоку.

Тези снимки, на президента, предизвикаха редица реакции в социалните мрежи и много хора се чудят какво послание иска да отправи президентът на републиката в момент, когато Франция се намира в ситуация, която е меко казано сложна в политическо отношение.

Списанието не дава информация за компанията на френския президент.

Възможно е да са негови бодигардове или приятели. Но това не е първият случай, в който папараците го хващат в компанията на полуголи мъже.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!