Лена продължава да иронизира Борисов

от Лазар Лазаров
Лена Бориславова

Бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Лена Бориславова публикува в социалната мрежа Фейсбук пост с иронично обобщение на скандалите между ГЕРБ и ПП-ДБ, които избухнаха последните дни. 

„Ситуацията е: Исках да подпиша споразумение, но нямах желание!“ Затова пратих Габриел да подпише подменен текст на споразумение, в което липсват нещата, които ме „страхуват„, гласи постът на Бориславова.

Тези думи определено се отнасят до лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според нея той е искал да подпише споразумението между ПП-ДБ и ГЕРБ, но не е имал желание, заради което е изпратил Мария Габриел. 

Бившата депутатка се заиграва с Борисов в момент, в който председателят на ГЕРБ отново оставя отворена вратата за преговори между двете парламентарно представени сили. 

Критично припомня, че по-рано Бориславова взе отношение по казуса за предложените министри в изпълнения проучвателен мандат от страна на Мария Габриел при държавния глава Румен Радев. „Идните дни се пазете да не станете министри, без да разберете“, пише тя във Фейсбук, като илюстрира сарказма си с графика на ходещи с чадъри хора, които се пазят от дъжда. 

Както съобщи Критично по-рано Мария Габриел заяви, че трябва да получи извинение от ПП-ДБ, тъй като не е нарушила конституцията. Тя беше подкрепена от групата на ГЕРБ, начело с председателят на партията Бойко Борисов. „Много е трудно вече да накарам партията да се върне назад… Има път назад, но много зависи дали Мария Габриел ще приеме извинението“ заявява Борисов.

Под публикацията на Бориславова развълнувани симпатизанти на ПП-ДБ питат, кога Бойко Борисов ще се извини на бившия премиер Николай Денков заради това, че го е нарекъл „послушко“.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!