Лари Джонсън обясни за живота в Русия, за цените в магазините и безопасността за хората. ВИДЕО

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън разказва в интерво в YouTube предаване, че е получил имейл по пощата от свой приятел, който го увеява, че стандартът на живот в Русия е изключително нисък, а руснаците дори си нямали на представа, колко добре живеят американците.

С тежка ирония Джонсън му отвръща във видеото, като по този начин информира и стотиците хиляди зрители на канала, че е прав, защото в Русия може да намерите всичко в магазините и то ще е значително по-евтино от тези в САЩ. 

Джонсън допълва още, че за разлика от Америка, всеки в Русия, дори жените може да се разхождат спокойно в часовете след полунощ, например в Санкт Петербург, без да се страхуват, че ще бъдат нападнати, изнасилени или ограбени в метрото. 

Ето и целия коментар, с който бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън отговаря на своя познат, който е убеден, че животът в Русия е един кошмар: 

Тази сутрин получих имейл от мой познат, който твърди, че животът в Русия е ужасен и че руснаците нямат представа за американския стандарт на живот. И знаете ли какво? Той е прав. Защото в Санкт Петербург, Русия, една жена може да излезе на улицата в половин час след дванайсет през нощта и да не се страхува, че ще бъде изнасилена или ограбена в метрото.

Не ви преследват плъхове. Можеш да влезеш в магазин и там ще има всичко, което можеш да си представиш, с тази разлика, че всичко ще струва с около 40 процента по-малко, отколкото в Съединените щати.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!