Лари Джонсън обясни, защо Белият дом е изплашен до смърт от терористичния акт в Москва. ВИДЕО

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън е коментирал вчера кой стои зад терористичната атака в Крокус. КритичноБГ ви представя кратък откъс от неговото участие в подкаста на Наполитано: Все още не знаем колко са били нападателите (по-късно стана ясно, бел.ред). Все още не знаем какви оръжия са били използвани. Чухме за изстрели, чухме за експлозии, но никой не знае нищо конкретно. И въпреки това Държавният департамент заяви, че Украйна не е направила това. Украйна не го е направила!

Не, те знаят, че го е направила Украйна. И ето откъде разбираме това. На 7 март посолството на САЩ в Москва и посолството на Великобритания в Москва издават предупреждение, в което съветват всички американски и британски граждани да стоят по-далеч в продължение на 48 часа, защото ще има терористична атака. Подобни предупреждения се издават само ако разполагате с конкретна, достоверна информация и не можете да предотвратите нападението.

Така че САЩ са знаели, че Украйна подготвя нещо. Знаели са какво е то. Те се досещали какво ще направят украинците. И фактът е, че Украйна не само го направи, но и го направи с оръжия и помощ, предоставени от САЩ. Именно това изплаши до смърт Белия дом.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!