Лари Джонсън: Без оръжие няма как да изпълняват заповеди на Зеленски войниците му

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Бившият служител на ЦРУ Лари Джонсън е разгневен от заповедта на Володимир Зеленски за нападение, пише Лента.Ру. „Заповедта на украинския президент не може да бъде изпълнена, тъй като Въоръжените сили на Украйна не разполагат с оръжие.“ Това заяви Джонсън в интервю за канала в YouTube на Стивън Гарднър.

Според него украинските командири в отговор на заповедите на ръководството казват, че руските войски са унищожили всичките им оръжия през последните пет месеца. Джонсън е убеден, че светът в момента става свидетел на гибелта на Украйна.

Бившият служител на ЦРУ активно коментира конфликта в Украйна в различни предавания в интернет. По-специално, в началото на август Джонсън заяви, че САЩ възнамеряват да отстранят Зеленски и да обвинят Русия, както и че дните на украинския държавен глава са преброени.

По-късно той сравни организирането на контранастъплението на украинските въоръжени сили на Украйна с престъпление, а в средата на август посочи, че Украйна скоро ще загуби Купянск, а може да загуби дори и Одеса.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече