Напълно съсипана от вестта за рак на краля и трудния график, кралица Камила отива на плаж

76-годишната съпруга на британския крал Чарлз III Камила реши да не отменя планираната си почивка и ще отлети от Англия за морето. Това решение изненада британците, особено предвид наскоро диагностицирания рак при Чарлз III, съобщава Daily Mail.

Както уточнява изданието, Камила ще пътува до по-топлите страни с частен самолет.

Кралицата ще посвети деня преди заминаването на комуникация със семейството си. Съобщението, че Камила лети на почивка, въпреки сериозното заболяване на съпруга си, предизвика недоумение, но според вътрешни хора самият Чарлз III убедил жена си да си вземе почивка.

Вижда, че тя е изтощена. Камила беше най-притеснена за здравето на съпруга си, но тя също трябваше да поддържа натоварен кралски график и също да бъде до Кейт, тъй като тя също има здравословни проблеми. Камила заслужава почивка“, каза колумнистът на The Sun Ингрид Сюард.

Съсипващият натоварен график на кралицата е включил ЦЕЛИ 13 официални ангажимента, откакто се разбра за болестта на краля. Сред тях са най-вече присъствието ѝ на официални тържества. 

Освен всичко, сред непосилните ангажименти става ясно, е бил и този да присъства на Деня на влюбените. Камила отишла сама в Гросвенър Хаус в Лондон на събитие, посветено на Шекспир, на когото 75-годишният крал е бил почитател от цял живот.

В същото време ваканцията на Камила няма да продължи дълго – на 11 март тя трябва да присъства на службата в чест на Деня на Британската общност в Уестминстърското абатство. Вече е ясно, че кралят няма да присъства на това събитие, той ще се обърне към присъстващите чрез видеовръзка.

По-рано друг член на британското кралско семейство е боледувала. Дворецът Кенсингтън съобщи през януари, че съпругата на принц Уилям, Кейт Мидълтън, е претърпяла операция. След това тя изчезна от публичното пространство. Това породи конспиративни теории около ситуацията с Мидълтън. Почитателите на кралското семейство намират за странно, че тя не се е появявала на публични места толкова време.

Някои предполагат, че причината се крие в предстоящия развод с принц Уилям и по този начин Мидълтън показва, че вече не възнамерява да изпълнява кралски задължения.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!