Костадинов пред БНТ, дали правителството да хвърли оставка, за Ваня Григорова и резултата на Възраждане

Най-логичното нещо беше след изборите да няма правителство, защото партиите, които го съставиха по време на кампанията, бяха в много яростна кампания на взаимно отричане една друга, а в следващия момент се прегърнаха. Това заяви председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов пред БНТ, пише Фокус.

Той обясни, че в страната много съдилища вземат решение да се отварят отново секции. В Хасково ще се броят наново бюлетини.

Вчера ми се обадиха да ми кажат, че в две секции в Червен бряг са открили 44 скрити бюлетини на „Възраждане“. Може да се окаже, че резултатът на ПП-ДБ може да е много по-нисък. Тази управляваща формация се срина и би трябвало да хвърли оставка„, коментира председателят на „Възраждане“.

Костадинов уточни, че няма никаква вина Ваня Григорова да не бъде избрана за кмет на столицата, въпреки че тя не получи подкрепа от „Възраждане“.

„Ако някой е виновен това е самата тя„, заяви Костадин Костадинов, пише още Фокус.

Костадинов обясни, че ниската избирателна активност е вследствие на недоверието на обществото към властта.

Обществото ни е тежко болно, то вече не вярва, че нещо зависи от него. На тези местни избори имахме 36%, никога не се е случвало това. Ако продължи да спада броят на хората, които гласуват, ще стигнем дотам на избори да печели този, който може да купи повече гласове. Ще следва спад на държавността„, коментира той.

Костадинов отчете резултатите на местните избори за „Възраждане“ като добри и допълни, че „между смъртта и възхода на България стоим единствено ние„.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече