Костадинов: Дронът до Тюленово е украински, ако беше руски, щяхме да скъсаме отношения с Русия

Председателят на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира в своя профил във Фейсбук, че дронът край Тюленово е украински.

По думите му, ако беше руски, то посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова е щяла да бъде буквално екстрадирана.

Ето и целия пост на Костадинов:

Военният дрон, открит край Тюленово, се оказа украински. Магаренко сви уши и се направи на приятно разсеян. Дори прати армията да обезвреди дрона през деня, защото през нощта нямало как. Нищо, че мината беше изхвърлена буквално в центъра на Тюленово.

Така, хайде сега за миг си помислете, че дронът беше руски. Хващам се на бас, че Митрофанова вече щеше да е екстрадирана, а България щеше да е скъсала дипломатическите си отношения с Русия.

Управляващият марионетен съвет е опасен за националната сигурност!

Затова всички в четвъртък от 12 ч. пред Партийния дом в София, за да свалим предателското правителство. Оставка, съд и затвор за предателите!!!

 

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече