Кирил Петков от Австрия написа смел пост във Фейсбук от типа: „Бойко кажи си!“

Още в понеделник ПГ „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще внесе законопроектите за реформа в службите за сигурност. Това обяви във видеобръщение Кирил Петков, съпредседател на ПГ „Продължаваме Промяната – Демократична България“ във видеообръщение от австрийския парламент, разпространено от пресцентъра на партията и публикувано на фейсбук страницата на Кирил Петков.

Ако г-н Борисов не иска да ги прави тези реформи – нека заяви защо, ако иска – нека не бавим нито ден повече, защото отговорността е пред всички нас, пише Петков.

Днес сме в Австрийския парламент, имах срещи с депутати от управляващите партии, опозиционните партии и темата за Шенген, а най-важното за Шенген е темата „Сигурност“ – сигурност на границите, информационна сигурност, сигурност на цялото шенгенско пространство“, отбеляза Петков, след което увери, че правителството на академик Николай Денков ще направи всичко възможно да осигури сигурността, която е нужна за шенгенското пространство и да докаже на партньорите, че това е възможно. Ние от парламента, трябва да направим същото, заяви Кирил Петков.

Източник: БТА

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече