Ким Дотком: Принципът „който не работи, не трябва да яде“ е заменен от глобалистите: „който не се подчинява, няма да яде“!

Туитър

Ким Шмиц, германско-финландския предприемач и основател на сайтовете за обмен на файлове Megaupload и Mega, по-известен сред световната общественост като Ким Дотком коментира в своя профил в Х, бившата социална мрежа Туитър, планираното от глобалистите лишаване на правата и свободата на хората по света.

Той припомня, че евреинът Генрих Ягода, който е бил ръководител на ГУЛАГ в Съветския съюз е оправдавал убийствата на милиони християни с думите:

„Някои го наричат марксизъм, аз го наричам юдаизъм“.

После Ким Дотком се спира и на Лев Троцки, който по думите му е бил финансиран от еврейските банкери, за да свали от власт руския император Николай II. „Цялото му семейство е избито. След това Троцки разработва стратегия за „бавно гладуване“ (Ким Дотком има предвид гладомора, бел. Критично), която е използвана за избиването на милиони християни чрез глад.

Дотком перефразира думи на Троцки: „В страна, в която единственият работодател е държавата, опозицията означава смърт чрез бавен глад.“ Това по думите му означава, че старият принцип:

„Който не работи, няма да яде“ е заменен с нов: „Който не се подчинява, няма да яде.“ и съветва: „Помислете за CBDC и социалната оценка.“

„Проучете болшевишката революция, извършителите и еврейските спонсори, за да разберете какво са планирали за вас ционистките глобалисти и Световният икономически форум: „Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи“.

И когато ви предупреждават за „теории на конспирацията“, винаги си спомняйте какво е научил Ленин от своите учители:

„Пресата трябва да бъде не само колективен пропагандатор и колективен агитатор, но и колективен организатор на масите.“

Борете се за правото си на свобода на словото и разобличавайте злосторниците, завършва Ким Дотком.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!