Карлсън обяви: Тръмп вече спечели!

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп вече спечели предстоящите избори за държавен глава, това мнение изрази американският журналист Тъкър Карлсън в своя канал в YouTube, пише Регнум. Водещият коментира опита за убийство на политика. 

Карлсън припомня, че след като беше ранен, Тръмп се изправи с вдигна над главата си юмрук. Тогава той призова хората да продължат да се борят.

Нека бъдем честни, Тръмп току-що победи. Той спечели. Той не само оцеля при опита за убийство, но и се изправи, без да знае дали е имало други стрелци. Той се изправи, обърна се с лице към публиката, вдигна юмрук и извика: „Борба, борба, борба!“

Това е всичко. Правейки това, ти печелиш“, заявява Карлсон.

Вчера Тръмп направи първата си публична поява след опита за убийство. Бившият президент отиде на националния конгрес на Републиканската партия. Тръмп се появи пред публиката с превързано ухо, беше представен като „следващия президент на Съединените щати“.

След инцидента политикът изцяло пренаписал речта си за конгреса на републиканците в Милуоки. Той заяви, че сега набляга на призива на страната за единство, въпреки че преди това е планирал да посвети речта на политиката на своя съперник в предстоящите избори Джо Байдън.

На конгреса стана ясно още, че Тръмп се спря и избра за свой кандидат за вицепрезидент сенатора от Охайо Джей Ди Ванс.

Още в първото си интервю кандидатът на Републиканската партия за вицепрезидент на САЩ Дж. Д. Ванс за Fox News постави под съмнение целта на подкрепата на Украйна.

„Каква е целта? Какво се опитваме да постигнем? – попита той, говорейки за милиардите долари на Вашингтон, похарчени за нуждите на Киев.

Ванс по-рано се обяви за спиране на оръжейната помощ за Украйна и бързо разрешаване на конфликта. Той смята, че Киев ще бъде принуден да направи териториални отстъпки при всякакви мирни споразумения.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!