Карлсън: Демократите използват инструмента си Байдън, който умира пред очите ни

Президентът на САЩ Джо Байдън умира пред очите на света в реално време и не се знае докога екипът му ще може да продължи фарса и да поддържа „този труп“, заяви американският журналист Тъкър Карлсън в рубриката „Попитай Тъкър“, обявена в Telegram Tucker Carlson Network.

„Знаете ли, не мога да си представя, че той може да издържи дълго след изборите. Независимо от това дали ще ги спечели или ще ги загуби. Той няма никаква полезна цел за Демократическата партия, а това е смисълът. Никой не се интересува от личността на Байдън. Да, на мен ми пука за него може би повече, отколкото от собствената му партия. Той отдавна се е превърнал в инструмент на демократите, който те използват“ – казва журналистът.

Карлсън и преди се е изказвала доста остро за настоящия шеф на канцеларията на Белия дом. През февруари той нарече Байдън „некомпетентен президент, който не е с ума си“.

На 14 юни медиите съобщиха, че състоянието на американския президент е шокирало присъстващите на срещата на Г-7 в Италия. В първия ден от срещата на върха 81-годишният Байдън беше с група колеги – лидери, за да наблюдава демонстрация на приземяващи се парашутисти. От изтекли кадри от мероприятието се видя, че той се лута изгубен. Не успя да присъства и на вечерята на италианския президент Серджо Матарела. Един от дипломатите коментира, че президентът на САЩ е в най-лошото си състояние.

Шефът на Белия дом на САЩ изненада не по-малко и папа Франциск, с жест извън протокола на срещата на Г-7. Американският лидер опря челото си в главата на папата, като го хвърли в недоумение.

Въпреки това в същия ден британският премиер Риши Сунак увери журналистите, че всичко е наред с Байдън. Въпросът им беше породен, заради следващото неестествено поведение на американския президент. Същият отиде да си говори без причина с различни хора по време на срещата, напълно извън протокола.

81-годишният Байдън е най-възрастният президент в историята на САЩ и здравословното му състояние редовно се превръща в източник на дискусии и безпокойство сред гражданите. Неговото странно поведение и честите му грешки карат много американци да се съмняват в психичното му здраве .

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!