Карлос Контрера за ПП: Всичко започнато в измама, завършва като провал с публичен гръм и трясък!

Карлос Контрера, Фейсбук

Карлос Контрера

Всичко започнато в измама, завършва като провал с публичен гръм и трясък!
Толкова за Продължаваме Промяната (ПП). Пореден скандал, свързан със съмнителни действия на Кирил Петков и Лена Бориславова. Този път за подправени документи, послужили пред Агенция по вписванията. Даже не трябва да се учудваме. Тези момчета и момичета нахлуха в българската политика като новото, представящи се за честните, почтените, образованите, можещите. Скоро ще завършат този рейд като обикновени измамници.

Дори да допуснем, че за някои неща са имали добри намерения, всичко докоснато от тях буквално се разпада. Две управления на Промяната – кабинетът Кирил „Петков“ и кабинетът „Денков“, доказаха, че единственото, което наистина им се отдава е да рушат.

Промяната буквално срина институциите и държавността в България. И, не, не са им виновни Пеевски и Борисов. Точно промяната реанимира, изпра и върна на бял кон в политиката и тези двамата, и партиите им – ДПС и ГЕРБ.

Така че вината си е само и единствено на Промяната и великият конституционен мислител от ДБ – Христо Иванов.
Няма и не може да има оправдание за всички законодателни и управленски простотии, сътворени от ПП. Тези хора нямат връзка с действителността, типична облачна партия на събрани от кол и въже юпита, които тук се учеха на „а“ и „б“ в политиката и управлението.

За да се очистим от всички натворени глупости, ще трябват години. А подобни типове трябва да бъдат държани със санитарен кордон извън властта, за да не потретят дилетантските си изпълнения. След Промяната ще са нужни години да съградим институциите на ново, а някои като МВР трябва да разтурим и преосновем, защото разпадът е пълен.

Първата ни задача като български граждани е подобни лаладжии и производните им никога повече да не бъдат допускани до власт, а останалите да бъдат изгонени час по-скоро (например кукумицините, окупирали Столична община). Никога вече подобни шмекери, които каквото пипнат – рушат!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!