Кардамски: Сглобка срещу България! Изличават Европа, за да няма революция. ВИДЕО

„Това, което предупреждавах преди време, че ще се случи вече е факт. Хората изпитват огромно отвращение към политиците. Не могат да понасясят случващото се на политическия хоризонт. Отвращението не е насочено само към партиите от властта и към онези, които ги подкрепят и се правят, че не са в сговор с тях. Опасявам се, че се надига и вълна от възмущение и към опозиционните партии, да не кажа към всички.“ Това заяви в подкаста на Мартин Пeтрушев – „Рационална съпротива“, журналистът и издател на сайта КритичноБГ Валентин Кардамски.

Причината за надигащия се негативизъм към опозиционните партии сред българите е, че се очаква те да дават ясна алтернатива на онези, които са във властта с ясно обусловен път за бъдещето на България с разписани законопроекти. Той добави, че на този етап имаме само лидерско говорене в опозиционните партии граничещо нерядко до кресливост, но не ставаме свидетели на това партиите им да се възползват от морето от възможности да разпишат закони за бъдещето на дъпжавата. 

Кардамски предупреди, че очаква в скоро време да бъде създаден нов консервативен политически проект, но изрази опасенията си зад него да нестоят същите онези сили от Дълбоката държава, които контролират настоящата власт. 

По думите му с политиките от настоящата политическа класа е обявена буквално война на средностатистическия консервативен европеец. В цяла Европа, а не само в Източна Европа, се налага зверска подмяна на ценностите. „Трябва да намерим сили и да кажем „стоп“ на това!“

Цялото интервю от предаването вижте във видеото:

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!