Кардамски: С юмрука на Тръмп битката на либералите приключва. Тази на консерваторите тепърва започва!

Валентин Кардамски, КритичноБГ

След покушението над кандидата на Републиканската партия Доналд Тръмп изборите в САЩ са вече предрешени. Той не само ще спечели, но разликата с другия претендент за поста от Демократическата партия Джо Байдън най-вероятно ще е значителна. Това ще елиминира и възможността изборите да бъдат фалшифицирани – последната надежда на демократите и Дълбоката държава да задържат властта.

Вече няма и никакво значение, дали кандидатът на левите в САЩ ще е невнятният Джоузеф или някой друг. Те вероятно ще засилят натиска върху претендента си да се откаже от надпреварата, прилагайки политическо „кръвопускане“ (отстраняване на ключов играч, натоварен с негативно отношение от широката аудитория), за да успокоят нарастващото негодувание към тях от страна на консервативната (републиканска) част от обществото в САЩ, която директно ги обвинява, че стоят зад организацията и покушението над Тръмп. И напълно основателно!

Пък и да си решат проблемите с донорите, които замразиха милиони долари за кампанията им потресени от очакваното за целия свят, но не и за тях представяне на Джо на дебата по CNN.

Остава само да открият приемлива алтернатива и да гарантират на семейство Байдън, че няма да бъдат преследвани Джо и синът му Хънтър за търговия с влияние, практикувана от двамата дълги години!

Както вече отбелязах, това вече няма никакво значение за резултата на изборите на 5 ноември, защото Тръмп бе превърнат и в жертва, но и в символ.

В дрехата на жертва го облякоха демократите с безкрайните отвратителни и непремерени медийни атаки съдебни преследвания, процеси, присъди и унижения на които не е бил подлаган нито един бивш президент на САЩ в такава степен.

В ролята на символ влезе самият Тръмп. С френетичната си борбеност и отказ да отстъпи под чудовищният натиск на който беше подложен досега. А днес, веднага след покушението бившият президент на САЩ не започна да пълзи, за да се измъкне от сцената. Когато от Сикрет сървис го изправиха той вдигна на няколко пъти юмрук. Показа сила и воля!

Тази заложена в него суета да позира пред камерите не му изневери се прояви и този път.

Казват, че в шоков момент, адреналинът на човек взима връх и той блокира страха. Но това в случая е без значение!

Вдигнатият юмрук на Тръмп стана символ на консервативните, на внятните хора, не само в Америка но и в целия западен свят в битката им срещу либералната проказа.

На всички, които искат връщане на нормалността!

Промяната е неизбежна. Либералната инквизиция се провали. Рухна и пропагандната им машина през инжектираните с милиарди долари продажни медии. 

Битката на либералите приключва.
Битката на консерваторите сега започва!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!