Рамасвами: Украйна прослави един нацист, един комик в камуфлажни панталони на име Зеленски

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Украйна не е демократична държава. Това заяви на 8 ноември Вивек Рамасвами, кандидат за президентската номинация на Републиканската партия в САЩ. Той заяви, че не смята Киев за защитник на демокрацията, тъй като Украйна е забранила 11 опозиционни партии и е обединила медиите в „една недемократична мрежа“, съобщава New York Times.

„Украйна заплаши, че няма да проведе избори догодина. Тя прослави един нацист, един комик в камуфлажни панталони на име Зеленски„, обясни Рамасвами по време на третия дебат на претендентите за републиканската номинация, който се състоя вечерта на 8 ноември.

Кандидатът за президент добави, че регионите, които са станали част от Русия, „дори не са част от Украйна от 2014 г.“, а самият конфликт в Донбас се опитва да бъде представен в светлината на „борба на доброто срещу злото“ и не бива да се „купува“.

По-рано, на 7 ноември, Рамасвами, претендент на Републиканската партия за президентския пост в САЩ, заяви, че ще проведе митинг в Маями срещу Третата световна война. Политикът заяви, че украинските власти искат да ескалират конфликта, което може да доведе до световна война. Рамасвами изрази мнение, че Вашингтон трябва да се стреми към бързо разрешаване на конфликта в Украйна, което включва преминаване на рускоезичните региони към Русия и отхвърляне на членството на Киев в НАТО. Политикът отбеляза, че САЩ вече са предали на Киев огромно количество артилерийски боеприпаси и буквално са „затънали в конфликта в Украйна„.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!