Камала Харис: Хартиените сламки за пиене се огъват бързо. ХРОНОЛОГИЯ на словесните ѝ шедьоври. ВИДЕО

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис обясни, че хартиените сламки за пиене на напитки не са най-добрият вариант за заместител на пластмасовите, защото бързо започват да се огъват и разпадат след като започнете да консумирате напитката. По думите ѝ се отделят хартиени парченца, които влизат в самата сламка. Поради тази причина трябва да изпиете напитката наведнъж.

Този безценен урок тя даде по време на предаване по американската телевизия CNN. Темата с вицепрезидента на САЩ се е завъртяла по повод вредата от пластмасовите сламки за пиене на напитки за околната среда.

Камала Харис: Пластмасовите сламки са много популярни сега.

Водеща: Трябва ли да бъдат забранени?

Камала Харис: Мисля, че да. Макар че, честно казано, много е трудно да се пие от хартиена сламка, защото ако не изпиеш (напитката) всичко наведнъж, тя започва да се огъва.

Отделят се парченца и влизат в нея.

Пластмасовите сламки трябва да бъдат забранени.

КритичноБГ състави хронология от словесните шедьоври на Камала Харис за последната една година, които сме публикували. Те са далеч повече, но това е в архива на сайта, с който разполагаме. В червените линкове можете да прочетете с подробности изказванията на вицепрезидента на САЩ. Журналистите отвъд океана определиха речите ѝ като „словесна салата“.

В началото на юли 2023 г., Харис впечатли света с определението си за Изкуствения интелект:

„Мисля, че първата част от този въпрос, която трябва да бъде формулирана, е, че изкуственият интелект е нещо фантастично“, каза Харис по време на кръглата маса във Вашингтон.

„Първо, това са две букви. Това означава изкуствен интелект, но в крайна сметка става дума за машинно обучение.“…

„И така, машината се обучава – и част от въпроса тук е каква информация постъпва в нея, която после да бъде решена – и ние можем да предвидим, ако помислим, каква информация постъпва, какво ще се получи след това по отношение на решенията и мненията, които могат да бъдат направени чрез този процес.“

Този път Камала Харис обясни, какво е Изкуствен интелект. И стана…

Дни след гафа с изкуствения интелект, Харис „блесна“ с определение за транспорта:

„Този въпрос с транспорта, в основата си е да сме сигурни, че хората имат възможност да стигнат там, където трябва! Това е основното“

САЩ отново заля с подигравки вицепрезидента Камала Харис

Но, може би най-запомнящо е определението на Камала Харис за културата:

„Културата е, тя е отражение на нашия момент и на нашето време. Нали? Настоящата култура е начинът, по който изразяваме чувствата си към момента, и винаги трябва да намираме време да изразим чувствата си към момента. Това е отражение на радостта. Защото, нали знаете. . . тя идва на сутринта

След поредно абсурдно изказване, Камала Харис бе наречена Цар на изкуствения интелект

Изказването ѝ в интервю за MSNBC от 20 декември 2023 г. обаче е истински „шедьовър:

„Имах щастието, че по време на мандата ми като вицепрезидент в много ситуации ми стана ясно, че има хора от всички възрасти и полове, които между другото виждат нещо в това да бъдат първи, което им позволява да осъзнаят, че не трябва да се ограничават от ограниченото разбиране на други хора за това кой и какво може да прави“

На 28 април т.г. вицепрезидентът на САЩ Камала Харис отвори тема за критиките относно смеха си в интервю. В предаването „Шоуто на Дрю Баримор“, Харис призна, че хората често обичат да се подиграват на публичните личности, когато се спънат или паднат, като по този начин отвори темата за подигравките на американците за смеха ѝ, пише The Hill.

 

„По-рано ме попитахте за това какво означава да бъдеш, примерно, първата жена (има предвид вицепрезидент). И, знаете ли, това е смешно, защото хората все още трябва да свикват с това, нали?“ Харис казва в клипа, получен от Mediaite.

„Искам да кажа, че моите служители, например, понякога ми показват малки неща, които просто ме разсмиват“, продължи тя. „Очевидно някои хора обичат да говорят за начина, по който се смея“. „Аз имам смеха на майка си. И съм израснала около куп жени, по-специално такива, които се смеят от сърце“.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!