Новият пакет помощи на САЩ отваря вратите за масова миграция от мюсюлмански страни

от Лазар Лазаров

В пакета на САЩ за военна помощ в размера 95 милиарда долара за Украйна, Израел и Тайван е скрит фонд от 3,5 милиарда долара за откриване на нови центрове за обработка на мигрантите мюсюлмани. Републиканският сенатор Ерик Шмит определи фонда като опит за „засилване на масовата миграция от Близкия изток“, пише ZeroHedge.

„Пакетът „Чуждестранна помощ“ не само не направи нищо, за да подсигури собствената ни граница, той включва 3,5 милиарда долара за стимулиране на масовата миграция от Близкия изток, пише американският сенатор в публикация в социалната мрежа X.

В тази връзка изданието Breitbart съобщава, пакетът от 95 милиарда долара не включва никакви средства за подпомагане на възстановяването на защитата на американските граници срещу нелегалната миграция, но отпуска 481 милиона долара за настаняване на мигранти в градовете на САЩ и, разбира се, 3,5 милиарда долара за разширяване на миграционните програми на страната по света.

„3,5 милиарда долара бяха предоставени на Държавния департамент, който работи с много международни групи, които изхранват и транспортират мигранти по пътя им към Съединените щати„, пише изданието.

Отбелязва се, че служителите на американския президент Джо Байдън използват програмите за бежанци като допълнение към своята миграционна политика за „справедливост“, която разширява многообразието. Например, през март служителите на американската администрация използваха програмата, за да вкарат 3009 мигранти от Салвадор и Гватемала.

Съобщава се, че освен това те използват средствата за бежанците, за да разширят миграционните маршрути от много африкански и мюсюлмански страни. През март те са привлекли 12 018 души от Конго, както и 16 732 мигранти от мюсюлманските страни Афганистан, Сирия, Пакистан, Ирак и Еритрея.

В новия пакет за чуждестранна помощ са заложени 3,5 милиарда долара за неправителствени организации за масова имиграция, отбелязва ZeroHedge.

Според съобщение от 23 април на агенцията за издаване на визи на Байдън DHS „администрацията на Байдън-Харис определи тавана на приема на бежанци за фискалната 2024 г. на 125 000 бежанци“, като се добавя: „С откриването на полевия офис в Доха на 7 май 2024 г. и на полевия офис в Анкара на 9 май 2024 г. американската служба за гражданство и имиграция USCIS ще разполага 11 международни полеви офиса. Другите международни полеви офиси включват Пекин и Гуанджоу в Китай; Гватемала, Хавана; Мексико сити; Найроби, Кения; Ню Делхи; Сан Салвадор, Ел Салвадор; и Тегусигалпа, Хондурас.“

Американското правителство насърчава законната и незаконната миграция, от която най-много страдат американците с ниски доходи, и същевременно не се грижи за границите. Изглежда, че САЩ не са научили нищо от Европа, завършва ZeroHedge.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!