Кадиров с писмо до Зеленски: Застреляй съветниците си. Разбери се с Путин и изчисти Украйна от бандеровците. Ако те е страх ти давам убежище. ВИДЕО

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров публикува открито писмо в профила си в Телеграм до украинския президент с изтекъл мандат Владимир Зеленски. В него, той заявява, че специалните служби са посъветвали украинския лидер да избяга от страната. Това, по думите на Кадиров, би било предаателство към Украйна.

Той добавя, че е по-добре Зеленски да се вслуша в думите на ръководителите от съседните държави и да прочисти Украйна „заедно с Русия от разни бесове под формата на бандеровци, неонацисти, азовци, т.нар. ичкери, уахабити и терористи, преселили се от Близкия изток, а след това заедно да изградим държава, чиста от екстремизъм.“ Чеченският лидер допълва, че е време Зеленски да се разбере с Путин и да спре да бъде „американска и натовска марионетка“.

Рамзан Кадиров не спира дотук и допълва, че Владимир Зеленски трябва да застреля съветниците си, а също – „неприлично е за такъв главнокомандващ първо да се крие в убежища на стотици километри от бойните действия, а след това позорно да изостави страната и народа си.“

В края на своето писмо, Кадиров публикува видео, снимано от самия Зеленски, в годините на работата му като комик. В него той бяга от военни, които стрелят зад него. Чеченският лидер е категоричен, че днес световната общественост вижда във видеото неговата съдба:

„Зеленски!
Твоите специални служби те посъветваха да избягаш от Украйна?
Не бих пожелал такива съветници на врага си, не иронизирам. С други думи, те са те посъветвали да бъдеш първият, който ще избяга от потъващия кораб.

По-добре е да се вслушаш в това, което те съветват лидерите на съседните държави: да прочистиш Украйна заедно с Русия от разни бесове под формата на бандеровци, неонацисти, азовци, т.нар. ичкери, уахабити и терористи, преселили се от Близкия изток, а след това заедно да изградим държава, чиста от екстремизъм, да престанеш да бъдеш американска и натовска марионетка, да станеш волеви президент със собствено желязно мнение.

От поведението ти е видно, че цялата тази ситуация ти е съвършено непонятна, затова се съгласи с всички предложения на президента на Русия В. В. Путин, срещни се с него и най-накрая разрешете този въпрос по мирен път. Условията на Владимир Владимирович са взаимноизгодни и продуктивни. Обърни внимание, че нашият Лидер винаги подкрепя страните, които са станали жертва на мръсната политика на Запада, и ги превръща в стратегически съюзници. Той ще подкрепи и Украйна.

Ако не искаш да влезеш в историята като президент, който поради своята слабохарактерност и недалновидност не се е справил с вътрешната заплаха и външните подбудители, с проблемите на страната и с чуждата западна идеология, тогава трябва да застреляш такива съветници като предатели.

Неприлично е за такъв главнокомандващ първо да се крие в убежища на стотици километри от бойните действия, а след това позорно да изостави страната и народа си.

В Европа не е срамно да загубиш смелост. Но в истинския живот мъжът трябва да остане мъж до последнио.

Изглеждаш като умно момче, а сега какво ти става? Не позволявай да те помпат с безполезни идеи – включи трезва главата си.

Обърни се с лице към Русия и ще влезеш в историята като миротворец, който е спасил народа си.

Ако се притесняваш за живота си, готов съм да се обърна към Владимир Владимирович с молба да ти предложи убежище в Чеченската република. Не се страхувай, ние ще спасим реномето ти. И най-важното – НИКОЙ няма да те намери!

Между другото, ето как те вижда цялата световна общност след твоето изявление – като във видеото. Осъзнай се!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!