Кадиров назначи 18-годишният си син за министър. Убеден, че ще оправдае доверието, защото бил достоен

Чеченският президент Рамзан Кадиров обяви в своя канал Telegram назначаването на сина си Ахмат Кадиров на поста министър на физическата култура и спорта в региона. Досегашният министър Иса Ибрагимов ще му е заместник.

По думите на Кадиров Рамзан Висмурадов става министър по въпросите на младежта, а Темирлан Хучиев – министър на промишлеността и енергетиката. Хоза Бурсагов и Алберт Рабуев са назначени за ръководители на окръзи.

Абсолютно съм убеден, че всеки от номинираните за високи постове ще оправдае напълно оказаното му доверие. Всички те са достойни членове на екипа, създаден от първия президент на Чеченската република, Героя на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров, и затова основната им задача е да служат за благото на нашата велика родина – Русия и на целия чеченски народ“, посочи чеченският лидер.

По-рано Муслим Хучиев подаде оставка като председател на правителството на Чеченската република поради преместването му на друга работа, заяви Кадиров. Чеченският лидер поясни, че за временно изпълняващ длъжността председател на правителството е назначен Иса Тумхаджиев.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!