Кадиров: Аз съм пехотинец на Путин. Готов съм да изпълня всяка негова заповед, дори да умра

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров публикува днес в профила си в Телеграм пост, в който обясни  абсолютната си лоялност и вярност към президента на Русия Владимир Путин. „Няма да се уморя да повтарям още веднъж и ще го кажа отново с гордост: аз съм пехотинец на Върховния главнокомандващ на Русия и не принадлежа на себе си. Принадлежа към религията, родината и нейните интереси. И съм готов да изпълня всяка заповед на Владимир Владимирович, дори ако резултатът е смърт“, пише Кадиров и добавя, че Путин е спасил живота му не един, а два пъти.

Ето и целия пост на Рамзан Кадиров в Тереграм:

Днес се забавлявах с разсъжденията за обида на Русия от страна на неспособни политически анализатори в чуждестранни издания, които ми пророкуват скорошна гибел.

Няма да се уморя да повтарям още веднъж и ще го кажа отново с гордост: аз съм пехотинец на Върховния главнокомандващ на Русия и не принадлежа на себе си. Принадлежа към религията, родината и нейните интереси. И съм готов да изпълня всяка заповед на Владимир Владимирович, дори ако резултатът е смърт.

Да, мога да си отида преждевременно, когато знам, че има някой, който е по-лоялен от мен по въпроса за уважението към нашия президент, на когото, между другото, дължа живота си. И то не веднъж, а два пъти.

Ето защо винаги се отнасям с пренебрежително снизхождение към подобни инфоброшури, които са толкова евтино създадени, за да сеят раздор в нашата страна.

Те ще трябва да приемат факта, че екипът на първия президент на Чеченската република, героя на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров, е екип от верни пехотинци, за които смъртта не е страшна.“

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!