Байдън: Искам да се кача на дърво

На прием в щата Калифорния за набиране на средства за предизборната си кампания президентът на САЩ Джо Байдън шеговито заяви, че би искал да се качи на дърво. Това съобщиха журналисти от пресцентъра на Белия дом, придружаващи американския лидер по време на пътуването, предаде агенция ТАСС.

„Байдън се пошегува, че иска да се качи на голямо дърво, растящо в средата на двора, и каза, че не иска да се прибира у дома“, се отбелязва в съобщението. По-късно пресцентърът уточни, че „не е ясно дали президентът на САЩ се е шегувал, че иска да се качи на дърво в двора“.

Други подробности, пояснения и тълкувания за изказването на Байдън не бяха дадени. По време на речта си на приема той изложи стандартните опорни точки относно политическите приоритети на администрацията си.

Президентът на САЩ навърши 80 години през ноември миналата година. Той често прави различни лапсуси и словесни гафове в публичните си речи. Републиканците използват това като част от предизборната битка, за да поставят под въпрос умствената и физическата способност на държавния глава да продължи да ръководи Съединените щати.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!