Ивелин Михайлов отсече: Ние сме да останем в НАТО и ЕС. Не сме на позиция да помагаме и на Украйна. Нямаме такава възможност

„Ние сме близо до хората, които искат да свършат работа. Понеже в страната има много хора, които заявяват позиции и свършват малко работа, ние искаме малко да спрем с формирането на нови политики, създаването на нови закони и да следим примерно извършването на старите.“ Това заяви в студиото на НОВА ТВ Ивелин Михайлов от „Величие“ в отговор на въпрос, до коя от парламентарните партии се виждат.

По думите му, от „Величие“ ще правят „тематични“ коалиции, т.е. ще се коалират по различни теми.

На въпрос, дали имат общо с „Възраждане“ на Костадин Костадинов, Михайлов отговори: Не, ние сме по-българска партия и като такава сме насочени към икономиката на България, която трябва да започне да продуцира, за да осигури правилните процеси в страната.“

„По линия на Украйна имаме една теза, която е неутралитет, ако на г-н Костадинов е да помагаме на Русия, примерно, ние сме на различна позиция. Не сме и на позиция да помагаме и на Украйна и ще ви кажа защо – ние нямаме такава възможност“, каза Михайлов.

Той допълни, че в момента войната в Украйна е по-скоро война на икономики, а нашата икономика била разсипана.

Ивелин Михайлов отсече категорично: „Ние сме да останем в НАТО и ЕС.“

„Не е вярно“, така Михайлов отговори на въпроса, дали Исторически парк е пирамида, че хора са теглили кредити и са му ги давали, с което са станали зависими.

„Парламентарната република не се управлява от парламента“, заяви Николай Марков. Той добави, че си поставят за цел да осветят процесите зад които се взимат управленските решения в страната, както и резултатът от тях.

Марков също заяви, че коалиционно нямало да подкрепят правителство, а по-скоро тематично.
Той се зарече корупцията да е номер едно за тях.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!