ИНТРИГАТА СЕ ЗАПЛИТА: Министрите на Габриел НЕ СА СЪГЛАСУВАНИ с ПП-ДБ, твърди Денков. Атанасов: Изненадани сме!

Министрите и споразмението не са съгласувани с нас, това заяви Николай Денков на влизане в централата на ДБ на ул „Кърниградска“, пише ЕпицентърБГ. „Това е кабинетът на ГЕРБ-СДС, предложеният състав не е съгласуван с ПП-ДБ, както и подписаното от Габриел споразумение не е съгласувано с нас“, бяха откъслечните думи на Николай Денков.

„Изненади сме от този кабинет, нямаме съгласие за това което направи Мария Габриел“, изтъкна и съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов пред медии.

„Не съм запознат със състава на Министерски съвет. Няма да коментирам. Много варианти на състав бяха обсъдени. Нямам представа как ще гласуваме в пленарна зала. Надявам се възможно най-скоро да обсъдим това в рамките на парламентарната ни група“, заяви Георги Ганев от ДБ.

От ПП-ДБ отказаха коментар веднага след връчването на изпълнения от Мария Габриел мандат.

Големият въпрос е, дали ПП ще гласуват този състав на министерски съвет в парламента, след като само Христо Иванов е подписал споразумението?

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!